Social iværksætteri

Sådan får du rådgivere, advisory board eller bestyrelse, som solo selvstændig & team #podcast

Sådan får du rådgivere, advisory board eller bestyrelse, som solo selvstændig & team #podcast

Sådan får du rådgivere, advisory board eller bestyrelse, som solo selvstændig & team #podcast

Hvad er forskellen på en rådgiver, et advisory board og en bestyrelse? Hvordan rekruteres de? Og som soloselvstændig, hvad giver så mening? Og hvad er vigtigt når I er et team?

I dette podcast har vi sat det professionelle bestyrelsesmedlem Kresten Nørgaard fra Develco Innovation stævne, til en grundig snak om hvordan man kan trække rådgivning ind sit firma. Særligt når man er ny selvstændig eller i gang som team, kan det være uklart hvornår man skal lede efter ekstern hjælp.

Podcastet er bygget op med udgangspunkt i hvordan det er for nye selvstændige konsulenter, og afrunder ved situationen hvor et team af et APS sammen.

Vi kommer bl.a. ind på hvad du bør tænke på uanset hvor stor din virksomhed er (nemlig at flere øjne på din forretning øger chancen for succes). Og vi drøfter også de måder du kan vælge rådgivere forkert, og hvordan du gør det med størst mulighed for at få kvalificeret input.

Dette podcast er lavet til hjælp for dig der overvejer at skifte karriere, og går og tænker på om du ved alt det du bør vide for, at dit nye firma bliver en god forretning. Og du starter firma alene, eller overvejer at starte op som team, kan de tanker blive en forhindring. Her er der godt nyt til alle: du skal ikke, og kan ikke, vide alt. Derfor bør du for din egen skyld, involvere mennesker med viden på områder du ikke kan selv og skal lære.

Når du starte et IVS eller APS kan du vælge at lave en bestyrelse. Det er kun som A/S at du er forpligtet til det. Derfor er det vigtigt, at tage stilling til hvordan håndtere den situation.

Vi vil meget gerne høre din mening om dette podcast: hvad synes du om det?

Hør podcastet her >>

Kresten billede lille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *