Social iværksætteri

KlarParatFirma laver Grønlands Erhvervs & Iværksættermesse 2017

KlarParatFirma laver Grønlands Erhvervs & Iværksættermesse 2017

KlarParatFirma laver Grønlands Erhvervs & Iværksættermesse 2017

KlarParatFirma har siden foråret hjulpet Det Grønlandske Hus i Aarhus med, at planlægge aktiviteter der Nukiga reception 2.9viser hvor Grønland er i dag. Initiativet kalder vi Nukiga – min styrke: www.nukiga.dk I fredags d.2.september indledte vi med en åbningsreception ifb. med Foodfestivallen for erhvervsliv, kommune, udviklere, iværksættere og Universitetet. En kompakt kreds på 60 personer, der bl.a. talte Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard.

Her gav DTU Phd studerende Aviaja Lyberth Hauptmann et blændende oplæg om biotech i Grønland. Der findes nemlig et antal enzymer, som kun forekommer i Grønland, og fordi de er virksomme ved lave temperaturer (4-6 grader lærte vi), kan de bruges som miljøvenlige alternativer til nuværende. Er det Grønlands næste erhvervseventyr?

Vi havde også inviteret Inunnguaq Hegelund som har vundet 3 priser som Grønlands bedste kok, til at lave kanapeer. De var virkelig lækre, der var  bl.a. moskus oske, hellefisk og en dessert een med hvid chokolade. Vi har hjulpet med at organisere at Innunguaq kommer og er gæste kok en uge sammen med kokken på Frederiksgade42 allerede til d.1-5 november i år. Det er noget at glæde sig til, hvis man er til god og sund mad.

Vi har mange arrangementer i støbeskeen, som vi nok skal fortælle om. Vi skal bl.a. lave en Erhvervs- og Iværksætter boost messe. “Boost” fordi vi vil booste viden, netværk og ide-sparring for alle deltagere: både for etablerede virksomheder, som kan få inspiration til at lave Spin-off’s og til iværksættere, som har brug for råd til eksport, investering eller struktur. Vi har sat 3 dage af: d.5-7 september 2017, og forhåndsbooket Turbinehallen i Aarhus, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Vi glæder os til et efterår fyldt med gode opgaver – og har du en ide du gerne vil have strategiske øjne på, eller vil vide hvordan du mon skaber momentum på et projekt. Så kontakt os. Kaffemøder finder vi altid plads til.

De bedste hilsner
Anders
+45 21601151

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *